Svenska Spel Bingo Recension

Svenska Spel Bingo recension

Svenska spel känner förmodligen alla till i Sverige. Då det är det statliga Svenska spelbolaget. De har funnit sedan 1934, men 2006 drog Svenska spel igång sin riktiga satsning på nätet. Innan det var det en privataktör vid namn Tipstjänst, men 1934 förvärvades Tipstjänst och blev då Svenska spel. Till en början skänktes hela överskottet till idrotten, men idag är det en fast summa.

Svenska spel har en bra och överskådlig sida, och desingen är riktigt bra. Man har även ett brett utbud av spel. Svenska spel erbjuder Bingo, Beting, Turspel, Lotter & Poker.

Bonuserbjudanden på Svenska spel

Det som är det sämsta med Svenska spel är dess bonusar. Man har nämligen inga bonusar. Därför rekommenderar vid dig att spela hos privata svenska aktörer.

Vill du ha bingo bonus? Isåfall kolla då in vår topplista på bäst bingo bonus.

Spelvarianter

Svenska spel har flera egna unika bingospel som Rock’n’roll, Nian, Krysset, Stjärnan, Fyrklövern med flera. Dessutom finns det massa bingo jackpottar. Sedan 2008-2010 har det varit över 8000 bingo jackpottar på svenska spel. Jus tnu är den största jackpoten på mer än 200 000 kr! Utöver bingospel och Svenska spel betting, lotter och turspel. Utbudet av turspel är väldigt stort som Lotto, Stryktipset, Europatipset, Keno, Måltipset och Lången. Svenska spels bingo lobby har även mycket info som medelpott & nuvarande bingospel.

Support

Svenska spel har en personlig kundsupport. Den går att nå dygnet runt via deras mail formulär eller på nmr 0770-11 11 11

Insättning och uttag sker via deras hemsida. Betalningssätt är bla: Kreditkort, Internetbank eller Plusgiro/bankgiro. Kreditkortet måste även vara kopplat till en svensk bank.

Vi har just nu inget avtal med Svenska spel men kolla gärna våra andra bingo rum!!

Leave a Comment