Unibet Bingo Recension

Unibet Bingo Recension

Unibet började 2006 med Bingo och förvärvade även då svenska Maria Bingo. Vilket gjort att man är en riktigt stor aktör på bingo. Unibets design är helt okej och sidan håller en bra standard. Företaget är välkänt och etablerat i fler än 150 länder. Så säkerheten och standarden är hög.Dessutom har man bra bonusar och erbjudanden.

Unibet har även casino, betting och poker i sitt nätverk. Där du kan spela blackjack, baccarat med mera.

Ta del av bonusen hos Unibet Bingo här

Vi garanterar dig de senaste bonusarna när du besöker Unibet Bingo via oss

Bonuserbjudanden på Unibet Bingo

Unibet har väldigt bra bonusar och erbjudanden. Deras prova-på-bonus är på €3, samt derasförsta insättning är på 100% upp till €150. Så förutom bra bonusar, har man även bra erbjudanden och poäng till trogna spelare i sin Spelarklubb.

Till exempel: Överför du €20 så får du €20 i bonus, och överför du €200 får du €150 i insättningsbonus.

>> Ta del av bonusen hos Unibet Bingo här

Spelvarianter

Hos Unibet behöver du inte ladda ned någon mjukvara, du kan spela direkt i webbläsaren. Unibets lobby är överskådlig och visar antalet spelare i rummen, samt pris på bingobrickor och prispotten just nu. Det finns många bingospel i olika rum, svenska som utländska. Ett urval av bingospelen är:Variant Bingo, Raketen!, Välgörenhetsrummet, Busenkelt, Maxitrean och Superjacken.

Dessutom finns sidospel som: Spelautomater, videopoker, Keno och Mini spel.

Support

Bäst sätt att få tag på Unibet är att ringa supporten. Mailen har ett tags svarstid, så det bästa är därför att ringa. Support finns självklart på svenska.

Dessutom funkar de flesta betalningsalternativ som Neteller, click2pay, banköverföringar, moneybookers med flera.§

Leave a Comment